Партнер і майстер-франчайзі компанії FitCurves в Україні та в країнах Східної Європи. 13 років в бізнесі.
Керівник Академії Управління Вагою і проекту «Живи Танцюючи».

  • У 2008 році відкрила свій перший клуб в Cумах. На сьогоднішній день в місті працюють 6 клубів FitCurves,  мережа нараховує більше 150 клубів.

  • Катерина Блінова, також є творцем і натхненником проекту «Живи танцюючи!», який включає в себе безліч танцювальних напрямків. Проект відразу набув величезну популярність в клубах. У жовтні 2014 року в Японії, м Токіо, пройшла міжнародна зустріч майстрів франчайзі Curves International, де Катерина була удостоєна нагороди за розвиток танцювальних проектів, які внесли значний вклад в розвиток всієї мережі.

    На сьогоднішній день проект «Живи Танцюючи» регулярно проводить фітнес тури і фітнес-вікенд по Україні, Європі, Східній Європі , наймасштабніший налічував 263 людини. В рамках заходів проходять навчальні майстер-класи, флешмоби, танцювальні тренування і запальні вечірки

  • Спікер і коуч з питань: продаж, командоутворення: побудови «з нуля» і системного розвитку, антикризовий менеджмент, сімейних відносин, визначення мети й мотивації. Автор онлайн марафонів для жінок: «Розбуди в собі дівчинку», «Нова Я», «SUPER дружина» та інших.

  • Співорганізатор всеукраїнських соціальних ініціатив: Марафон схуднення, Фестиваль «Здорова нація - сильна Україна», проект «Здоров'я - це просто» спільно з Міністерством охорони здоров'я, PinkParty - Перемагаючи рак молочної залози і ряду інших благодійних акцій і інші.