Боул з лососем та кокосовим рисом
Лосось (філе) – 450 гр
Рис (жасмин) – 1 склянка
Кокосове молоко – 600 мл
Огірок – 3 шт
Шпинат (міні) – 2 склянки
Манго – 1 шт
Авокадо 1 шт
Болгарський перець (червоний) 1- шт
Кінза – пучок
Лайм – 1 шт.
Олійна заправка Стожар FUSION (базилік і розмарин) – 1 ст.л.
Вода- 50 мл
Соус (соєвий) 1 ст. л.
Цукор (коричневий) 1 ст. л.
Кунжут (чорний)- щіпка
Змішайте воду з 400 мл кокосового молока та доведіть до кипіння.
Засипте рис і варіть до готовності.
Філе лосося викладіть на лист на фольгу і запікайте протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Поки готується риба, зробіть заправку: змішайте 200 мл кокосового молока з цукром, соєвим соусом, цедрою, олійною заправкою Стожар FUSION та соком лайма. Добре перемішайте!
Зберіть боул: викладіть у тарілку трохи рису, 1/4 лосося, трохи нарізаного манго, огірка, авокадо, солодкого перцю та шпинату.
Додайте кінзу, полийте кожну порцію заправкою та посипте чорним кунжутом.
Смачного!