Гончарова Людмила

Секрети твоєї енергії

Чи варто і куди ставати в чергу за щастям?

Що робить тебе впевненою і енергетично наповненою? Гарною і здоровою, щоб це автоматично читалося в твоїх очах, шкірі, щирій посмішці, ході.

Для кожної жінки важливі ці всі якості і побільше! Саме тому я раджу ввести в свій щоденний раціон гарбузову олію PREMIUM SELECT від Стожар.

Це супер-олія з горіховим смаком, яку наша гормональна система вдячно приймає і відразу впроваджує в життя.

Гарне волосся, нігті тверді з гарними лунками і рожевою пластиною, пружна шкіра і не тільки), гарний стійкий настрій, прекрасне гінекологічне здоров’я і сексуальність …

Перераховувати можна довго, єдина умова отримання всіх цих «плюшок» – постійне вживання натуральної гарбузової олії PREMIUM SELECT від Стожар. Хоча б один раз в день 1 столова ложка в салат.

Величезний запас життєвої енергії гарбузової олії включає вироблення гормонів і нормалізацію ендокринного статусу, тобто – полівітамінний комплекс, до складу якого входять каротиноїди, флавоноїди, фосфоліпіди, токофероли, найважливіші поліненасичені жирні кислоти.

Гарбузова олія являє собою унікальний комплекс есенціальних фосфоліпідів рослинного походження і жиророзчинних вітамінів А, Е, F, джерело цинку, магнію, селену, має незамінні жирні кислоти лінолеву і ліноленову – без них людський організм не може гормонально повноцінно функціонувати.

Ну що ж, виходь з черги за щастям і просто введи цю користь в щоденну звичку. Твій організм із задоволенням відгукнеться на корисні речі і створить тобі те, до чого ти прагнеш – ще більше краси, цілеспрямованості, впевненості, бажання любити і творити!