Іспанська паелья з морепродуктами
Оливкова олія – 1 ст.л
1 подрібнена цибулина
Паприка – 1 ч. ложка
Рис – 300 гр
Сухий хересу – 3 ст. ложки або біле вино (на ваш смак)
Подрібнені помідори – 400 гр
Курячий бульйон – 900 мл
Олійна заправка Стожар FUSION (лимон і базилік)
Суміш заморожених морепродуктів – 400 гр
1 лимон: 0,5 соку, 0,5 нарізаний скибочками
Жменька грубо подрібненої петрушки.
Розігрійте оливкову олію на великій пательні. Додайте цибулю, смажте її до пом’якшення протягом 5 хвилин.
Додайте копчену паприку та рис, перемішайте. Влийте вино чи херес. Після випаровування напою додайте подрібнені помідори та курячий бульйон.
Готуйте, не накриваючи кришкою, протягом 15 хвилин. Час від часу перемішуйте, поки рис не стане м’яким.
Додайте суміш з морепродуктів і накрийте кришкою. Тушкуйте 5 хвилин, або поки морепродукти не звариться, а рис стане м’яким.
Вичавіть лимонний сік, розсипте петрушку, 1 ст.л. олійної заправки Стожар FUSION і подавайте зі скибочками лимону.
Смачного!