WP_Post Object ( [ID] => 2480 [post_author] => 4 [post_date] => 2019-12-19 16:31:35 [post_date_gmt] => 2019-12-19 13:31:35 [post_content] => [post_title] => Гончарова Людмила [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => lyudmila-goncharova [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2019-12-19 18:09:51 [post_modified_gmt] => 2019-12-19 15:09:51 [post_content_filtered] => [post_parent] => 157 [guid] => https://ww.ua/?post_type=authors&p=2480 [menu_order] => 4 [post_type] => authors [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw )
Мус з тофу, овочів та кунжутної олії
ІНГРЕДІЄНТИ
|
Справжня олія з насіння кунжуту виходить без впливу високих температур і не розбавляється іншими рослинними оліями. У кунжутної олії характерний запах і смак насіння сезаму, дуже насичений і пряний. Нерідко господині використовують кунжутну олію для приготування страв, оскільки вона надає їжі оригінальний і апетитний смак і аромат.
Якщо ти прихильниця швидких рецептів, цей – точно для тебе, бо для його приготування вистачить 15 хвилин, а післясмак буде продовжуватись ще довго.
Отже, беремо тофу і нарізаємо на невеличкі кубики. Те саме робимо з цибулею і перцем. Ці інгредієнти можна як збивати в блендері, так і ні.
В масу вливаємо кунжутну олію Стожар Premium Select, вона додасть страві неперевершеного промату.
Солимо, перчимо за смаком. Солити раджу рожевою гімалайською сіллю, саме вона є джерелом мінкроелементів, необхідних нам в організмі.
Перемішуємо і викладаємо на тости чи грінки. Якщо у тебе є лаваш, сміливо можна зробити роли з такою пастою.
Смачного!