Гончарова Людмила

Мус з тофу, овочів та кунжутної олії

ІНГРЕДІЄНТИ
Сир Тофу 50 гр
Солодкий перець 1 шт
Кунжутна олія Стожар Premium Select 50 гр
Цибуля ріпчата 1/2 шт
Лимон 1/2 шт
Сіль і перець за смаком

Справжня олія з насіння кунжуту виходить без впливу високих температур і не розбавляється іншими рослинними оліями. У кунжутної олії характерний запах і смак насіння сезаму, дуже насичений і пряний. Нерідко господині використовують кунжутну олію для приготування страв, оскільки вона надає їжі оригінальний і апетитний смак і аромат.

Якщо ти прихильниця швидких рецептів, цей – точно для тебе, бо для його приготування вистачить 15 хвилин, а післясмак буде продовжуватись ще довго.

Отже, беремо тофу і нарізаємо на невеличкі кубики. Те саме робимо з цибулею і перцем. Ці інгредієнти можна як збивати в блендері, так і ні.

В масу вливаємо кунжутну олію Стожар Premium Select, вона додасть страві неперевершеного промату.

Солимо, перчимо за смаком. Солити раджу рожевою гімалайською сіллю, саме вона є джерелом мінкроелементів, необхідних нам в організмі.

Перемішуємо і викладаємо на тости чи грінки. Якщо у тебе є лаваш, сміливо можна зробити роли з такою пастою.

Смачного!