Гончарова Людмила

Паста з авокадо та помідорами чері

ІНГРЕДІЄНТИ
Авокадо 1 шт.
Лимон 1/2
Спагеті 250 гр
Пармезан 100 гр
Помідори Чері 8 шт
Горіхова олія Стожар Premium Select 2 ст.л
Базилік зелений 50 гр
Сіль і перець за смаком

У киплячу воду викласти спагеті, зменшити вогонь та варити на 1-2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці.

Поки вариться паста, приготувати соус.

Для цього подрібнити авокадо та листя базиліка, додати олію з волоського горіха Стожар Premium Select й сік половини лимона, посолити за смаком гімалайською рожевою сіллю.

Готову пасту перемішати з соусом і відразу ж подавати, посипавши тертим пармезаном й прикрасивши помідорами чері.

Смачного!