Різотто з грибами та пармезаном

Рис — 200 гр
Білі гриби — 100 гр
Олійна заправка Стожар FUSION (базилік і розмарин)
Курячий бульйон — 1 л
Оливкова олія — ​​50 мл
Біле сухе вино — 50 мл
Сир Пармезан- 100 гр
Цибуля – 1 маленька
Часник — 1 зубчик
Сіль за смаком.

У сковороді з товстим дном розігріти олію, додати дрібно нарізані цибулю і часник, гриби, перемішати. 

До готової суміші додаємо рис і обсмажуємо його до прозорості. Вливаємо вино і чекаємо, поки воно випарується.

Далі заливаємо рис курячим бульйоном і стежимо, щоб бульйон повністю не випарувався. 

Після того, як рис приготується, додаємо до нього натертий сир та 1 ст.л. олійної заправки для підкреслення смаку Стожар FUSION 

Смачного!