СПРАВЖНІЙ ОЛІВ’Є PREMIUM SELECT. РЕЦЕПТ 1860 РОКУ

ІНГРЕДІЄНТИ
Перепілки 2 шт.
Філе курки копченої 100 г
Яблуко 50 г
Ракові шийки 30 г
Яловичина відварна 50 г
Огірки мариновані 50 г
Каперси 30 г
Яйце куряче 1 шт.
Ікра 20 г
Огірки свіжі 30 г
Зелень - за смаком
Для соусу "Барський"
Томатна паста 60 г
Часник 10 г
Заправка Стожар FUSION ​​40 г
Аджика 10 г
Мед 25 г
Спеції за смаком
Для соусу "Провансаль"
Конопляна олія Стожар 70 г
Яйце куряче 1 шт.
Бальзамик 30 г

Змішуємо всі інгредієнти для “Барського соусу”. У готовому соусі залишаємо перепелів на 3 години. Розігріваємо духовку до 180 градусів та запікаємо птицю до готовності.

Нарізаємо яловичину та копчену курку, а також свіжі та мариновані огірки невеликими шматочками.

Змішуємо огірки, каперси, курку та м’ясо, додаємо очищене від шкірки і нарізане шматочками яблуко.

Готуємо соус “Провансаль”. Для цього яйце збиваємо за допомогою міксера, тонкою цівкою вливаємо конопляну олію Стожар Premium Select, продовжуючи збивати. Далі вливаємо бальзамик.

Готовим соусом заправляємо салат. Перемішуємо, додаємо сіль та перець за смаком.

Прикрашаємо блюдо половинками вареного яйця без жовтка, червоною ікрою, вареними раковими шийками, зеленню та перепелами.