СПРАВЖНІЙ ОЛІВ’Є PREMIUM SELECT. РЕЦЕПТ 1860 РОКУ
ІНГРЕДІЄНТИ
|
|||||||||||||||||||||||
Для соусу "Барський"
|
|||||||||||||||||||||||
Для соусу "Провансаль"
|
Змішуємо всі інгредієнти для “Барського соусу”. У готовому соусі залишаємо перепелів на 3 години. Розігріваємо духовку до 180 градусів та запікаємо птицю до готовності.
Нарізаємо яловичину та копчену курку, а також свіжі та мариновані огірки невеликими шматочками.
Змішуємо огірки, каперси, курку та м’ясо, додаємо очищене від шкірки і нарізане шматочками яблуко.
Готуємо соус “Провансаль”. Для цього яйце збиваємо за допомогою міксера, тонкою цівкою вливаємо конопляну олію Стожар Premium Select, продовжуючи збивати. Далі вливаємо бальзамик.
Готовим соусом заправляємо салат. Перемішуємо, додаємо сіль та перець за смаком.
Прикрашаємо блюдо половинками вареного яйця без жовтка, червоною ікрою, вареними раковими шийками, зеленню та перепелами.