Тости з яйцем, спаржею та копченим лососем
Булочки бріош (бажано підсохлі трошки) - 2 шт.
Вершки 33-35% – 3 ст.л.
Хрін – 1 ст.л.
Яйця курячі – 4 шт.
Спаржа – 10 стебел
Тоненько нарізаний лосось – 120 г
цибуля зелена – 2 стебла
Оливкова олія – 3 ст.л.
Олійна заправка Стожар FUSION (базилік, лимон)
Перець чорний мелений – 1 щіпка
Сіль морська – ⅔ ч.л.
Духовку попередньо розігріти до 200 С.
Стебла спаржі, видаливши грубу частину, викласти в невеликій глибоке деко, посолити, поперчити, скропити оливковою олією, перемішати і відправити в розігріту духовку на 7-10 хвилин.
Яйця відварити в підсоленій воді “всмятку”, потім залити холодною водою і почистити.
Булочки нарізати скибочками, викласти в невелике деко і відправити в розігріту духовку на кілька хвилин: одна сторона повинна вийти золотистою, а друга залишитися м’якою.
Приготувати соус: вершки збити, додати хрін і перемішати.
Зелену цибулю нарізати тоненько.
Викласти на тарілку тости підсмаженою стороною вниз.
Яйця очистити, розламати руками і викласти на тости, на яйця помістити скибочки лосося, посипати зеленою цибулею, зверху розкласти спаржу.
Згори можна побризкати олійною заправкою Стожар FUSION (базилік, лимон) для насиченості смаку.
Смачного!