Крилова Євгенія

Гарбузова олія: мікроелемент молодості

А ти знала, що за вмістом цинку з гарбузовою олією можуть змагатися лише устриці, які здобули собі славу найпотужнішого афродізіака?

«Мікроелемент молодості» або СЕЛЕН, який міститься в гарбузовій олії, є головним мінералом, що забезпечує підтримку твоєї природної привабливості та краси.

Як ти здогадалася, сьогодні я хочу розповісти про гарбузову олію – чудовий дієтичний продукт, який містить в собі невичерпні запаси життєвої енергії для організму людини.

Гарбузова олія, за рахунок свого унікального складу, активізує процеси розкладання жирових клітин адипацитів.
Іншими словами, вона топить жир, який є на стегнах, животі та інших частинах тіла. При регулярному і правильному вживанні олії можна зменшити об’єми тіла!

Крім того, ця олія не дозволяє накопичуватися новим жировим клітинам, тим самим, утримуючи бажані об’єми на заданому рівні за умови, якщо ти переглянеш свою культуру харчової поведінки і будеш ставиться до свого організму з любов’ю і тремтінням, а не перетворювати його на сміттєвий бак.

Сьогодні я поділюся своїм улюбленим рецептом смузі антиейдж з додаванням гарбузової олії першого віджиму Premium select від Стожар, так як ця олія має високий показник якості.
Олію не можна нагрівати, так як при нагріванні олія втрачає корисні властивості.

Отже,

беремо зелень (кріп, петрушка, кінза) по пару гілочок.
Додаємо шпинат 10 листочків, ківі або зелене яблуко, стебло селери, 300 мл закваски або рідкого кефіру.
Складіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть.
Завершальний штрих – додавання 1-2 чайної ложки гарбузової олії холодного віджиму Premium Select від Стожар.

Смузі готове!

П’ємо за 40-60 хв до сніданку.

При використанні гарбузової олії для схуднення можна скинути до 6 кілограм зайвої ваги за місяць і омолодити свій організм і шкіру.

Складники – вітаміни групи Е, B, С, фітостероли і поліненасичені кислоти – сприяють активному зволоженню, живленню і пом’якшенню шкіри, надають шкірі пружності і еластичності.

Гарбузова олія Premium Select від Стожар – відмінний помічник імунітету!

Вона підвищує опірність організму до інфекцій і вірусів, знижує інтенсивність перебігу хронічних захворювань, тим самим розвантажуючи імунітет.

Будьте здорові!