КАРНАЖИЦЬКА ЮЛІЯ

Лазерне омолодження шкіри: які проблеми воно вирішує.

Лазерні технології вже давно зайняли провідні позиції в естетичній медицині і косметології. Це пояснюється тим, що тільки лазерний вплив дозволяє домогтися ефекту, який можна порівняти з пластичною підтяжкою шкіри, при мінімальному періоді реабілітації.

 

Лазерне омолодження небезпечне? 

Дехто думає, що лазер може нашкодити, але це не так, якщо робити все у справжніх фахівців та на висококласному обладнанні. Наприклад, наш Центр представляє унікальну лазерну FT-технологію, яка відповідає найвищим стандартам якості, безпеки та ефективності. 40-річна практика використання ербієвого і неодимових лазерів довела свою абсолютну надійність і безпеку, і такі незаперечні переваги як відсутність вікових обмежень, алергічних реакцій і ускладнень.

 

Яких косметологічних проблем можна позбутися?

За допомогою цієї технології можна вирішити найширший спектр косметологічних проблем. А ефект після омолоджуючих процедур, що помітно одразу, триває дуже довго. Серед процедур для обличчя і тіла:

  • smooth-ліфтинг (експрес омолодження);
  • лазерний пілінг;
  • лазерне естетичне шліфування;
  • фракційне омолодження;
  • лазерний фейсліфт – омолодження 3D і 4D;
  • глибоке дермальне Т3 омолодження.

 

Як позбавитися новоутворень?

Чиста, гладка і доглянута шкіра є еталоном краси і здоров’я. Але часом ми стикаємося з появою різних утворень на обличчі та тілі, які в естетичній медицині об’єднуються загальним поняттям – новоутворення. Цим терміном називають бородавки, папіломи, невуси, кондиломи, кератоми, атероми і ін. Сьогодні, мабуть, не зустрінеш жодної людини, яка не стикалася б з появою подібних небажаних утворень, що говорить про широку поширеність даної проблеми. Новоутворення доставляють дискомфорт і незручності, розвивають комплекси, і ми готові запропонувати найефективніші методи для того, щоб назавжди позбутися від ненависної родимки або бородавки.

 

Як це відбувається?

Процедури FT лазерного видалення новоутворень дозволяють дбайливо видалити новоутворення абсолютно будь-якої складності і розміру. Перевага даного методу полягає, перш за все, в його безпеці і результативності. Під час процедури лазерного видалення невусів, бородавок, папілом та ін. Лазерний промінь впливає дуже точно і на необхідну глибину, поступово пошарово випаровуючи тканини. Високоточний лазерний вплив дає можливість видалити новоутворення, не зачіпаючи здорову шкіру навколо, і звести до мінімуму ризик появи не естетичних рубців. Також під час процедури відбувається коагуляція судин, що дозволяє уникнути кровотеч і інфікування.

 

Ілюстрація до тексту: картина “Тюльпанів час”, авторка Корнієнко Оксана.