Савицька Василиса

Закон обміну

Жінка, яка дає чоловікові нескінченно більше, ніж він їй, дуже ризикує залишитися без чоловіка, як, втім, і навпаки!

Чому? Тому що закон обміну не терпить перекосів. Отримуючи у великій кількості увагу, турботу, любов, гроші, подарунки, і віддаючи на порядок менше, будь-яка людина через час починає відчувати тягар, почуття обов’язку, вину і бажання піти від дарувальника.

Дарувальник, звичайно, здивується і засмутиться, не розуміючи в чому справа. Адже він же все! Від душі і від серця, а до нього ось так спиною. Але це природний процес, який і відображає природний закон обміну і не тільки у відносинах між чоловікової і жінкою. І якщо його порушувати, гармонії не буде.

Невпевнена в собі жінка, яку виростили з програмою, що любити її можна тільки за щось, нескінченно намагається віддати. Любов, увагу, турботу, їжу, подарунки, секс, чистий будинок і доглянутих дітей. Здавалося б, природні речі! Так! Але не в даному випадку! По-перше, вона часто це робить на шкоду собі! По-друге, коли у відповідь вона не отримує в такій же кількості від свого чоловіка ту ж любов, подарунки, увагу, турботу, захист та інше буде біда. Греблю в будь-якому випадку прорве, питання часу!

І часто цей прорив закінчується втечею одержувача, залишаючи дарувальника в подиві! Здавалося б, подяка повинна бути, але немає. Дарувальника ще й звинуватять. Тому що почуття провини і боргу гризуть, заважають і викликають дискомфорт, штовхаючи на втечу з відносин.

Це не означає, що потрібно бути холодною і розважливою, просто не потрібно бігти попереду паровозу! Орієнтуйтеся на баланс взаємного обміну! Він важливий! І якщо ви відчуваєте, що його немає, говоріть з партнером, а не намагайтеся вирівняти його самостійно, віддаючи всю себе!

Але для початку полюбіть себе, пропрацювавши свої деструктивні програми і сценарії! Адже кожну людину можна і потрібно любити просто так, а не за те, що вона робить чи не робить! І ось це «просто так» і є та необхідна платформа для щастя, на яку потім вже і накладається рівноцінний обмін енергіями, але не навпаки!

Тому не сподівайтеся, віддаючи всю себе, отримуючи у відповідь менше або нічого, на подяку і щастя! У такому режимі ви ризикуєте почути закиди і залишитися ні з чим!