WP_Post Object ( [ID] => 1228 [post_author] => 1 [post_date] => 2019-08-02 15:30:38 [post_date_gmt] => 2019-08-02 12:30:38 [post_content] => [post_title] => Крилова Євгенія [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => krilova-ievgeniya [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2019-12-19 19:39:30 [post_modified_gmt] => 2019-12-19 16:39:30 [post_content_filtered] => [post_parent] => 157 [guid] => https://ww.ua/?post_type=authors&p=1228 [menu_order] => 14 [post_type] => authors [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw )
Коли солодке на користь?
Принципи анти-ейдж харчування
Солодке їсти можна!
Коли ти їси солодке, у тебе виробляються гормони щастя, а щастя – запорука успіху.
Але робити це краще в першій половині дня, коли продукти розпаду цукру не відкладуться в жирових депо, а будуть перетворені в необхідну тобі енергію.
І, звичайно, віддавай собі звіт, яке солодке ти їси і яка його кількість.
Ілюстрація до тексту: картина «Шматочок цукру», авторка Корнієнко Оксана