WP_Post Object
(
[ID] => 1228
[post_author] => 1
[post_date] => 2019-08-02 15:30:38
[post_date_gmt] => 2019-08-02 12:30:38
[post_content] =>
[post_title] => Крилова Євгенія
[post_excerpt] =>
[post_status] => publish
[comment_status] => closed
[ping_status] => closed
[post_password] =>
[post_name] => krilova-ievgeniya
[to_ping] =>
[pinged] =>
[post_modified] => 2019-12-19 19:39:30
[post_modified_gmt] => 2019-12-19 16:39:30
[post_content_filtered] =>
[post_parent] => 157
[guid] => https://ww.ua/?post_type=authors&p=1228
[menu_order] => 14
[post_type] => authors
[post_mime_type] =>
[comment_count] => 0
[filter] => raw
)
Коли солодке на користь?
Принципи анти-ейдж харчування
Солодке їсти можна!
Коли ти їси солодке, у тебе виробляються гормони щастя, а щастя – запорука успіху.
Але робити це краще в першій половині дня, коли продукти розпаду цукру не відкладуться в жирових депо, а будуть перетворені в необхідну тобі енергію.
І, звичайно, віддавай собі звіт, яке солодке ти їси і яка його кількість.
Ілюстрація до тексту: картина «Шматочок цукру», авторка Корнієнко Оксана

