Класичний чізкейк “Нью-Йорк”
ІНГРЕДІЄНТИ
|
|||||||||||||||||
Подрібнюємо печиво в блендері, додаємо до нього розтоплене масло й добре перемішуємо. Рівним тонким шаром розподіляємо суміш по дну форми діаметром 23 см. Випікаємо в розігрітій до 180 ° C духовці 10 хвилин. Даємо основі охолонуть.
Тим часом змішуємо сир та цукрову пудру. Вводимо сметану та борошно й перемішуємо ще раз. По черзі додаємо по одному три яйця й один яєчний жовток та ванілін, перемішуючи після кожного інгредієнта до однорідної консистенції.
Рівномірно розподіляємо начинку по основі і випікайте 45 хвилин при температурі 160 ° C.
За бажанням прикрашаємо чізкейк свіжими ягодами та шматочками фруктів. Смачного!

