WP_Post Object
(
[ID] => 2480
[post_author] => 4
[post_date] => 2019-12-19 16:31:35
[post_date_gmt] => 2019-12-19 13:31:35
[post_content] =>
[post_title] => Гончарова Людмила
[post_excerpt] =>
[post_status] => publish
[comment_status] => closed
[ping_status] => closed
[post_password] =>
[post_name] => lyudmila-goncharova
[to_ping] =>
[pinged] =>
[post_modified] => 2019-12-19 18:09:51
[post_modified_gmt] => 2019-12-19 15:09:51
[post_content_filtered] =>
[post_parent] => 157
[guid] => https://ww.ua/?post_type=authors&p=2480
[menu_order] => 4
[post_type] => authors
[post_mime_type] =>
[comment_count] => 0
[filter] => raw
)
Мароканський конопляний суп
ІНГРЕДІЄНТИ:
|
|||||||||||||||||
Для того, щоб приготувати цей корисний суп, багато часу не потрібно.
Нарізаємо цибулю, стебло селери, подрібнюємо часник, ріжемо кубиками картоплю.
Нарізані інгредієнти і спеції кладемо в каструлю. Додаємо 1 л. води та насіння конопель. Варимо все до готовності.
Коли суп готовий, розливаємо по тарілках, кладемо в суп посічену зелень шпинату, додаємо конопляну олію Стожар Premium Select.
Солимо і перчимо за смаком.
Смачного!

