Класичний чізкейк “Нью-Йорк”

ІНГРЕДІЄНТИ
пісочне печиво 150 г
вершкове масло 75 г
сир «Філадельфія» 900 г
цукрова пудра 200 г
сметана жирністю 20% 200 г
борошно 3 ст. л.
яйця 4 шт.
щіпка ваніліну

Подрібнюємо печиво в блендері, додаємо до нього розтоплене масло й добре перемішуємо. Рівним тонким шаром розподіляємо суміш по дну форми діаметром 23 см. Випікаємо в розігрітій до 180 ° C духовці 10 хвилин. Даємо основі охолонуть.

Тим часом змішуємо сир та цукрову пудру. Вводимо сметану та борошно й перемішуємо ще раз. По черзі додаємо по одному три яйця й один яєчний жовток та ванілін, перемішуючи після кожного інгредієнта до однорідної консистенції.

Рівномірно розподіляємо начинку по основі і випікайте 45 хвилин при температурі 160 ° C.

За бажанням прикрашаємо чізкейк свіжими ягодами та шматочками фруктів. Смачного!