Гончарова Людмила

Мароканський конопляний суп

ІНГРЕДІЄНТИ:
Селера 1 стебло
Цибуля 1 шт.
Картопля 5 шт.
Шпинат 50 г.
Конопляне насіння 1 ст.л.
Конопляна Олія Стожар Premium Select 3 ст.л.
Часник 2 зубчики
Сіль і перець за смаком

Для того, щоб приготувати цей корисний суп, багато часу не потрібно.

Нарізаємо цибулю, стебло селери, подрібнюємо часник, ріжемо кубиками картоплю.
Нарізані інгредієнти і спеції кладемо в каструлю. Додаємо 1 л. води та насіння конопель. Варимо все до готовності.

Коли суп готовий, розливаємо по тарілках, кладемо в суп посічену зелень шпинату, додаємо конопляну олію Стожар Premium Select.
Солимо і перчимо за смаком.

Смачного!