WP_Post Object ( [ID] => 2480 [post_author] => 4 [post_date] => 2019-12-19 16:31:35 [post_date_gmt] => 2019-12-19 13:31:35 [post_content] => [post_title] => Гончарова Людмила [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => lyudmila-goncharova [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2019-12-19 18:09:51 [post_modified_gmt] => 2019-12-19 15:09:51 [post_content_filtered] => [post_parent] => 157 [guid] => https://ww.ua/?post_type=authors&p=2480 [menu_order] => 4 [post_type] => authors [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw )
Перепілки з соусом із запеченого цукіні і салату Фрізе
ІНГРЕДІЄНТИ:
|
Запікаємо цукіні в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах в скляному посуді.
Салат Фрізе підготувати, порвавши руками на невеликі листочки.
Перепілки запікаємо до готовності в духовці в скляному сотейнику або на грилі.
Готуємо соус: в блендері збиваємо запечені цукіні, додаємо сіль, конопляну олію Стожар Premium Select та лимонний сік.
Сир натираємо на тертці, додаємо в соус. Змішуємо все з листям салату Фрізе.
Подача: викладаємо перепілок на блюдо, посипаємо гімалайською сіллю і перцем за смаком, поливаємо конопляною олією, викладаємо поруч соус.
Смачного!