Гончарова Людмила

Перепілки з соусом із запеченого цукіні і салату Фрізе

ІНГРЕДІЄНТИ:
Листя салату Фрізе 50 г
Цукіні 75 г
Перепілки 2 шт
Сир твердий козячий 20 г
Конопляна олія Стожар Premium Select 20 г
Лимонний сік 1 ст. л.
Гімалайська рожева сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком

Запікаємо цукіні в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах в скляному посуді.

Салат Фрізе підготувати, порвавши руками на невеликі листочки.

Перепілки запікаємо до готовності в духовці в скляному сотейнику або на грилі.

Готуємо соус: в блендері збиваємо запечені цукіні, додаємо сіль, конопляну олію Стожар Premium Select та лимонний сік.

Сир натираємо на тертці, додаємо в соус. Змішуємо все з листям салату Фрізе.

Подача: викладаємо перепілок на блюдо, посипаємо гімалайською сіллю і перцем за смаком, поливаємо конопляною олією, викладаємо поруч соус.

Смачного!