WP_Post Object
(
[ID] => 2480
[post_author] => 4
[post_date] => 2019-12-19 16:31:35
[post_date_gmt] => 2019-12-19 13:31:35
[post_content] =>
[post_title] => Гончарова Людмила
[post_excerpt] =>
[post_status] => publish
[comment_status] => closed
[ping_status] => closed
[post_password] =>
[post_name] => lyudmila-goncharova
[to_ping] =>
[pinged] =>
[post_modified] => 2019-12-19 18:09:51
[post_modified_gmt] => 2019-12-19 15:09:51
[post_content_filtered] =>
[post_parent] => 157
[guid] => https://ww.ua/?post_type=authors&p=2480
[menu_order] => 4
[post_type] => authors
[post_mime_type] =>
[comment_count] => 0
[filter] => raw
)
Перепілки з соусом із запеченого цукіні і салату Фрізе
ІНГРЕДІЄНТИ:
|
|||||||||||||||||
Запікаємо цукіні в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах в скляному посуді.
Салат Фрізе підготувати, порвавши руками на невеликі листочки.
Перепілки запікаємо до готовності в духовці в скляному сотейнику або на грилі.
Готуємо соус: в блендері збиваємо запечені цукіні, додаємо сіль, конопляну олію Стожар Premium Select та лимонний сік.
Сир натираємо на тертці, додаємо в соус. Змішуємо все з листям салату Фрізе.
Подача: викладаємо перепілок на блюдо, посипаємо гімалайською сіллю і перцем за смаком, поливаємо конопляною олією, викладаємо поруч соус.
Смачного!

