Гончарова Людмила

Салат з буряка та апельсину

Інгредієнти:
Буряк 700 г
Апельсин 500 г
Фета 50 гр
Сік лимону 1 ч. л.
Олія гарбузова Стожар Premium Select 3 ст. л.
Листя м’яти 20 г
Коріандр 1/3 ч. л.
Сіль та перець чорний мелений за смаком

Запікаємо буряк у фользі в духовці до готовності. Апельсини очищаємо від шкірки та нарізаємо кільцями. У м’яти відокремлюємо листочки.

Готуємо заправку для салату.
Для цього змішуємо лимонний сік, олію гарбузову Стожар Premium Select, мелений чорний перець та щіпку коріандру.

Буряк нарізаємо великими тонкими кільцями та викладаємо на порційні тарілки разом з кільцями апельсину. Зверху поливаємо заправкою і посипаємо  шматочками фети та прикрашаємо листочками м’яти.

Смачного!