WP_Post Object
(
[ID] => 2480
[post_author] => 4
[post_date] => 2019-12-19 16:31:35
[post_date_gmt] => 2019-12-19 13:31:35
[post_content] =>
[post_title] => Гончарова Людмила
[post_excerpt] =>
[post_status] => publish
[comment_status] => closed
[ping_status] => closed
[post_password] =>
[post_name] => lyudmila-goncharova
[to_ping] =>
[pinged] =>
[post_modified] => 2019-12-19 18:09:51
[post_modified_gmt] => 2019-12-19 15:09:51
[post_content_filtered] =>
[post_parent] => 157
[guid] => https://ww.ua/?post_type=authors&p=2480
[menu_order] => 4
[post_type] => authors
[post_mime_type] =>
[comment_count] => 0
[filter] => raw
)
Запечений гарбуз із зеленим соусом
Інгредієнти:
|
|||||||||||||||||||||||
Нарізаємо гарбуз скибочками.
У розігрітій до 180-200 градусів духовці запікаємо гарбуз в скляному посуді 20-30 хвилин до готовності.
У невеликій сковороді злегка підсушуємо насіння гарбуза і кмин. Додаємо зелень, перець чилі, часник. Подрібнюємо в ступці, або дрібно нарізаємо.
Додаємо гарбузову олію Стожар Premium Select, збиваємо соус.
Поливаємо соусом запечений гарбуз. Прикрашаємо блюдо скибочками лайма і насінням кунжуту.
Смачного!

